19 setembre 2010

JUNIOR A MASCULI: CB TORELLO “A” 64 . AE MINGUELLA 27

Gran partit de debut de temporada del junior A masculi, en el seu segon anya nivell “A”. Els nois entrenats per en Valenti i en Marc han jugat un molt bon partit, sobretot defensivament i han asfixiat a un rival que s’ha quedat sense idees per a fer cistelles. Segurament el riva no serà un dels equips que estarà a dalt en la classificació, però els nostres han demostrat més experiència i un ritme de joc molt alt, gràcies al gran esforç i sacrifici en els entrenaments.
L’inici del partit ja ha demostrat la superioritat dels nostres, ja que tot i fallant tirs liures, han posat un parcial de 9 a 0 en el marcador. Al final del primer quart la diferencia ja era de 18 a 6. En el seon quart la tònica ha sigut la mateixa, ja que els visitants els costava molt atacar degut a la gran defensa local, cosa que ha fet que en 10 minuts nomes fessin 4 punts. A la mitja part un clar 33 a 10 ho deia tot. Nomes una certa relaxació dels nostres en el tercer quart ha fet que la diferència no augmentés gaire més. Però en el darrer periode els locals han tornat a posar-se les piles i a lluitar moltisism totes les pilotes i han fet que els visitants nomes poguessin anotar 5 punts mes.
S’han d’anar corregint cosetes, però l’inici es prometedor. Això si, els tirs lliures continuen sent un problema, ja que els nostres han acabat el partit amb un pobre 11 de 24.
CB TORELLO “A”: MOISES CRIBALLES(10), MARC JORDANA(12), SERGI SURIÑACH(1), LLUC DALMAU(14), SERGI SUIN, XAVIER MUÑOZ(13), SERGI LAUT(2), JORDI CASTILLO(2), ARNAU DACHS(6), CARLES JULIA(2), ALEIX PRAT(2).