11 octubre 2010

Victòria del cadet femeni a centelles que el fa ser primer del seu grup

Aquest dissabte al mati, el cadet femeni va gunayar sense problemes per 22 a 73 al CB CENTELLES, rival que va demostrar ser molt inferior al nostre equip. Després d’un inici de partit dubitatiu on semblava que ningú volia anotar, les nostres jugadores es van començar a centrar i a poc a poc ja van començar a agafar ventatge en el marcador. Al final de primer quart ja guanyaven per 2 a 13. En el segon quart, es va augmentar la intensitat defensiva i es va correr molt be al contratac i les cistelles es feien amb facilitat, acaban amb un 7 a 33 clar en el marcador. La segona part ja va ser un tràmit.
CB TORELLO: Nuria Cuatrecasas(6), Claudia Roca(3), Laia Codony(7), Alba Portet(4), Sara Famada(2), Mireia Comas(11), Anna Espelt(6), Anna Torrents(6), Elisabet Torres(4), Carla Valencia(12), Aida Soler(12).